RADJEMRIBE.SI

Dobrodošli

  • Kljub ljubiteljev rib vam je pripravil spletno stran, kjer lahko izveste vse o ribah in njihovi pripravi.

Kje so najbližje ribe?

Seznam ribogojnic >

BRANCINOV ZVITEK S ŠPINAČO IN PETERŠILJEM NA KOROMAČEVI POSTELJICI

Slika recepta: BRANCINOV ZVITEK S ŠPINAČO IN PETERŠILJEM NA KOROMAČEVI POSTELJICI

BRANCINOV ZVITEK S ŠPINAČO IN PETERŠILJEM NA KOROMAČEVI POSTELJICI

 

 

Potrebujemo: 400 g brancina, koren peteršilja,špinačo, koromač, sol, belo vino in maslo.

 

Brancina očistimo, naredimo dva fileja in nasolimo. Špinačo in peteršilj operemo, slednjega olupimo in narežemo po dolgem. File posolimo, nanj položimo špinačo in peteršilj in zavijemo. Prebodemo z zobotrebcem, da nam ne razpade. Položimo v namaščen pekač in pečemo 12 minut na 200°C. Medtem očistimo koromač in ga narežemo na rezance. Podušimo ga na maslu, solimo in zalijemo z belim vinom.

Ko je zvitek pečen, ga prerežemo in položimo na posteljico iz koromača.

Gregor Dinghauser