RADJEMRIBE.SI

Dobrodošli

  • Kljub ljubiteljev rib vam je pripravil spletno stran, kjer lahko izveste vse o ribah in njihovi pripravi.

Kje so najbližje ribe?

Seznam ribogojnic >

POSTRV PO BRODSKO

Slika recepta: POSTRV PO BRODSKO

POSTRV PO »BRODSKO«

 

Potrebujemo: 4 postrvi, 2 jajci, 150 g moke, 150 g drobtin, sol, olje, olupljene in na lističe narezane mandlje, marelice, kislo in sladko smetano ter česen.

Postrvi očistimo, operemo, posušimo in posolimo.  Povaljamo jih v moki, jajcih in drobtinah ter ocvremo na vročem olju. Postrv damo na krožnik in okrasimo z mandelji in svežimi marelicami.

Postrežemo z omako, narejeno iz kisle in sladke smetane, v katero smo dodali sesekljani česen in sol.

DAVID URBANIJA