RADJEMRIBE.SI

Dobrodošli

  • Kljub ljubiteljev rib vam je pripravil spletno stran, kjer lahko izveste vse o ribah in njihovi pripravi.

Kje so najbližje ribe?

Seznam ribogojnic >

Pena iz dimljene postrvi z rdečim poprom in robidnicami

Slika recepta: Pena iz dimljene postrvi z rdečim poprom in robidnicami

Pena iz dimljene postrvi z rdečim poprom in robidnicami

 

 

Sestavine: 200 g dimljene postrvi, 1 dl sladke smetane, 1 dl kisle smetane, 2 lista želatine, sol, rdeč poper in robidnice.

Postrv očistimo vseh koščic. V mešalnik damo očiščeno meso postrvi, smetano, kislo smetano in sol. Vse sestavine dobro pretlačimo, premešamo in solimo po potrebi. Na koncu dodamo stopljeno želatino, premešamo in napolnimo v model in postavimo v hladilnik za 3 ure.

Ohlajeno peno oblikujemo in položimo na krožnik, dodamo zdrobljen rdeč poper in robidnice.

Gregor Dinghauser