RADJEMRIBE.SI

Dobrodošli

  • Kljub ljubiteljev rib vam je pripravil spletno stran, kjer lahko izveste vse o ribah in njihovi pripravi.

Kje so najbližje ribe?

Seznam ribogojnic >

Zlata in srebrna medalja za slovenske dimljene ribe

Novica:

 Sebastijan Breceljnik

Zlata in srebrna medalja za slovenske dimljene ribe

Združenje ribogojcev Avstrije je v okviru kmetijskega sejma Alpe Adria organiziralo četrto ocenjevanje ribjih izdelkov. Na ocenjevanje se je prijavilo 20 ribogojcev iz Avstrije in Slovenije, ki so skupno oddali 61 vzorcev.

V soboto, 18.1.2014, je bila podelitev priznanj v Celovcu. Ribogojstvu Goričar je bilo dodeljeno 2. mesto za prekajeno postrv šarenko ter 1. mesto za prekajenega sulca. To je veliko priznanje našim ribogojcem, ki so se več kot uspešno lotili tudi prekajevanja rib. V naši ribarnici zaznavamo tudi vedno večje povpraševanje po dimljenih ribah, zato smo toliko bolj veseli, da svojim strankam nudimo le najboljše. Iskrene čestitke Ribogojstvu Goričar za prejeta priznanja!

Zraven dimljenih rib pa smo v ribarnici E. Leclerk poskrbeli, da vam je na voljo tudi strokovna literatura o dimljenih ribah in pripravi jedi iz njih. Delo je plod prizadevanj domačih avtorjev, knjigo pa je založilo podjetje Racoon. Ker Slovenci radi jemo dobro in zdravo, vam knjigo toplo priporočam. Pa ne samo to! V E. Leclerkovi ribarnici vam je na voljo celoten založniški program Centra za promocijo in pospeševanje športnega ribolova in ribiškega turizma – Racoon. Dobimo se v E. Leclerku na Rudniku.