RADJEMRIBE.SI

Dobrodošli

  • Kljub ljubiteljev rib vam je pripravil spletno stran, kjer lahko izveste vse o ribah in njihovi pripravi.

Kje so najbližje ribe?

Seznam ribogojnic >

E.Leclerc ribarnica je po izboru bralcev revije Vode in mi, najboljša ribarnica v Sloveniji !

Novica:

E.Leclerc ribarnica je po izboru bralcev revije Vode in mi, najboljša ribarnica v Sloveniji !

 

V petek ob 13.00 bo pred ribarnico v hipermarketu E.Leclerc na Rudniku, Stane Omerzu, direktor Centra za promocijo in pospeševanje športnega ribolova in ribiškega turizma – Racoon, predal priznanje  za najboljšo ribarnico v letu 2013, Sebastijanu Breceljniku, poslovodji ribarnice E.Leclerc.

Ob 13.00 se bomo pred ribarnico E.Leclerc zbrali, da bi čestitali Sebastijanu Breceljniku za laskavo priznanje, ob enem pa bomo spoznali še Klemna Koširja, avtorja najlepše slovenske knjige letos FAO 37.2.1 DIVJI JADRAN in poskusili njegove ribje dobrote. Pridružila se nam bo tudi Suzana France iz Izole s svojimi klapavicami ali »pedoči na buzaro» in knjigo Okusi morje – izobraževanje o klapavicah.

Ob ribarnici boste našli tudi novo številko revije Vode in mi, kjer smo poskrbeli za kar nekaj nasvetov, kako ribe pripraviti, da boste zadovoljni vi in vaši gostje.

S kozarcem vina v roki se boste na lastne oči lahko prepričali, da je ribarnica E.Leclerc res najbolje založena ribarnica v Sloveniji.

Slovenci radi jemo ribe in smo kot potrošniki vedno bolj zahtevni. Nikakor nismo več na repu porabnikov ribjega mesa v Evropi. Zavedamo se, da so ribe izredno zdravo in nadvse okusno živilo.

Privoščite si dnevno sveže dobrote iz našega morja!

Obiščite spletno stran Radjemribe.si

Vljudno vabljeni.